Παπαϊωάννου για Καραπαπά: «Ό,τι λέει τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 20:00
Παπαϊωάννου για Καραπαπά: «Ό,τι λέει τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με τη νέα σεζόν που έρχεται για την ομάδα αλλά και πολλά ακόμα θέματα, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στη Γενική Συνέλευση της Super League 1, απάντησε πως «ό,τι λέει τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στην Εύβοια τις τελευταίες μέρες: «Πήγαμε μια αποστολή για να βοηθήσουμε με όποιον άλλο τρόπο μπορούμε. Είναι δύσκολα ο κόσμος εκεί. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για εκείνους. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει η Πολιτεία γιατί αν δεν το κάνουν, θα φύγουν όλοι οι άνθρωποι. Το σπίτι είναι το λιγότερο, δουλειά αν δεν έχεις τι θα κάνεις; Εκεί οι άνθρωποι ασχολούνται με το βουνό και το δάσος, είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι».

Για τα τηλεοπτικά: «Της διαφεύγει της πολιτείας. Μπορεί να συμβαίνει αυτό. Την πρώτη χρονιά που βγήκαμε, μοιράζαν 31.000.000 και παίρναμε γύρω στο 1.300.000. Μετά αυξηθήκανε αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για 60.000.000 και εμείς οι μικρές ομάδες παίρνουμε τα ίδια. Τα υπόλοιπα ποιοι τα παίρνουν; Τώρα δεν φτάνουν για κεντρική διαχείριση; Μιλάμε για μια αναλογία 1 προς 7 ή προς 8».

Για τη δήλωση Καραπαπά περί ορίου εισιτηρίων: «Αν ο Καραπαπάς δεν θέλει η Λαμία να υπάρχει, να βγει να μας πει ποιοι μπορούν να έχουν ομάδα και με βάση ποια κριτήρια. Αυτήν την ομάδα έχουμε εμείς, αυτόν τον κόσμο έχουμε. Αν είναι κριτήριο αυτό, να πούμε στον κόσμο, μαζευτείτε να πάρουμε περισσότερα χρήματα στα τηλεοπτικά. Όλα τα πρωταθλήματα έχουν τις μεγάλες και τις μικρές ομάδες. Και αυτός είναι ένας υπάλληλος, εμείς είμαστε ιδιοκτήτες. Ό,τι λέει τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια».

Για τα χρήματα από το στοίχημα: «Από το στοίχημα παίρνουμε 1.500.000 την πρώτη χρονιά. Προσπαθούν να πουλήσουν και εκφοβισμό. Για ποιο λόγο να με παίζουν, αν δεν παίρνω κάτι από το στοίχημα. Είπαν σε κάποια συμβούλια κάποιοι από τους μεγάλους ότι θα μπορούσε να μπει το στοίχημα στην κεντρική διαχείριση. Δεν γίνονται αυτά, πιστεύω».

Για τη συμφωνία ορισμένων ομάδων με την COSMOTE: «Πήραν ένα καλό φιλέτο και ευνοήθηκαν. Για παράδειγμα, ο Ατρόμητος είχε από πέρυσι τηλεοπτικό και δεν μπορούσε να το αλλάξει. Το ίδιο και ο ΠΑΣ. Αιφνιδιάστηκα λίγο με τον ΟΦΗ αλλά περίμενε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Και εγώ μπορούσα να πάρω 100.000 παραπάνω λόγω γνωριμιών αλλά είναι λάθος. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχει ισονομία και την έχει ανάγκη την κεντρική διαχείριση γιατί δυστυχώς δεν πάμε καλά».

Για τη στάση Αυγενάκη: «Έχει δείξει αδυναμία ως προς αυτό ο Αυγενάκης. Ας πάμε σε μια κεντρική διαχείριση και να πάρουμε ότι αναλογεί σε καθένα. Ο ΠΑΟΚ καταλαβαίνει ότι είναι σωστό και ειλικρινές και δεν μπορεί να προχωρήσουμε το ποδόσφαιρο. Αν ήθελε θα μπορούσε να βρει, μεγάλη ομάδα είναι».

Για Ουάρντα και αν τον ήθελε στη Λαμία: «Όχι. Μακάρι να βρει το καλύτερο. Είναι επαγγελματίας, να πιεστεί και να είναι σοβαρός εντός και εκτός».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 20:21