Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 55’ με πέναλτι του Βαλμπουενά, όμως ο Εμμανουηλίδης στο 88’ ισοφάρισε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πανιώνιος φοβήθηκε να ανοιχτεί, είχε ως αποτέλεσμα το γήπεδο να γέρνει στη Νέα Σμύρνη. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, έφτασαν σε σημείο η κατοχή της μπάλας να φτάσει σχεδόν το 80%-20%, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα του Πανιωνίου είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνουν μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βαλμπουενά στη θέση του Λοβέρα. Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο και κέρδισε πέναλτι στο 52′. Ο Γκασπάρ έβγαλε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαγεωργίου με τον Κομίνη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση στο 55′ ανέλαβε ο Βαλμπουενά κάνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Μαρτίνς κράταγαν την τύχη του παιχνιδιού στα χέρια τους, αλλά η επιπολαιότητα στην επίθεση τελικά στοίχισε. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Εμμανουηλίδης με ωραία ατομική ενέργεια στο 88′ έκανε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό.  

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 55′ πεν. Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), 88′ Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες: Μαλέρμπ – Μ. Καμαρά

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου (80′ Εμμανουηλίδης), Κόρμπος, Οικονομίδης (85′ Γρίβας), Άρτσε, Γιάννης Μασούρας (52′ Ο. Καμαρά), Αραμπούλι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μ. Καμαρά (90′ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Λοβέρα (46′ Βαλμπουενά), Σουντανί (73′ Γιώργος Μασούρας), Ποντένσε, Γκερέρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης