Με το ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Κολοβό (25’) και Μπουμάλ (56’), ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τους Μήτρογλου (66’) και Ντομίνγκες (68’).

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι και δημιούργησε 20 τελικές έναντι τριών, ενώ ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου Παπαδόπουλος υποχρεώθηκε σε 13 αποκρούσεις. Παρά το ποσοστά οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο γκολ και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Περέιρα ανησύχησε την εστία των «κυανέρυθρων» στο 8’ με τον Φουστέρ, στο 12’ με τον Φορτούνη και στο 17’ με τον Μήτρογλου, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αντίθετα, στο 25’ ο Μπακασέτας για τον Πανιώνιο πέρασε ωραία τη μπάλα στον κενό χώρο προς τον Μπουμάλ, που σέρβιρε στον Κολοβό το πρώτο γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός βγήκε στην επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 57’ ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε μία αντεπίθεση που του παρουσιάστηκε και ο Κολοβός έκανε καταπληκτική πάσα στον Μπουμάλ που πλάσαρε τον Μέγιερι για το 2-0.

Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήταν υπόθεση δύο λεπτών. Στο 67 ο Τσόρι Ντομίνγκες πέρασε την μπάλα στον Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρήκε τον Μήτρογλου και ο τελευταίος από κοντά μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά μετά ο Ντομίνγκες πήρε την μπάλα από το κέντρο, άφησε πίσω του τον Μήτρόπουλο στο σπριντ, πέρασε τον Χατζηισαΐα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 89’ ο Φορτούνης συνεργάστηκε με τον Ντοσεβί, αλλά πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Μπενίτες σούταρε με δύναμη και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, αφού πρώτα ο Παπαδόπουλος απέκρουσε όσο έπρεπε.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 2-2 (Novasports 1)

Γκολ: 25′ Κολοβός, 56′ Μπουμάλ – 66′ Μήτρογλου, 68′ Ντομίνγκες

Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος – Ελαμπντελαουί

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος:
Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (78′ Σιώπης), Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός (71′ Καθάριος), Μπακασέτας (61′ Γιάννου).

Ολυμπιακός:
Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία (45′ Ντομίνγκες), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ (58′ Ντουρμάζ), Φουστέρ (72′ Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης