Ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στον κίνδυνο απώλειας ακόμη περισσότερων ζωών από τον COVID 19 σε όλον τον κόσμο, με τους αθλητές -οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν πρότυπα για τους νέους- να στέλνουν μηνύματα αγάπης, στήριξης και αλληλεγγύης αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας του κορωνοϊού για την ανθρωπότητα.

Ο Ζοζέ Σα και η σύζυγός του, Ραγκέλ Γιάκομπ βγήκαν στο μπαλκόνι τους το βράδυ της Κυριακής (15/3) για να τραγουδήσουν σε ένδειξη συμπαράστασης σε όσους δίνουν τον αγώνα κόντρα στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ήταν ο δικός τους τρόπος να δώσουν κουράγιο στους συμπατριώτες του, στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα προς όλους για την υψίστη σημασία που έχει να παραμένουμε όλοι στο σπίτι μας προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η σύζυγός του Ζοζέ Σα ανέβασε τα βίντεο από τις στιγμές που τραγουδούν μαζί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ακόμη ένας ακόμη παίκτης των «ερυθρόλευκων» που έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο!

Ο Παπ Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα υγείας πρόσφατα συνέστησε ψυχραιμία τονίζοντας: «Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η υγεία».

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος αμυντικός έγραψε: «Θέλω να στείλω τις σκέψεις και τις προσευχές μου σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η υγεία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να παραμείνουμε σπίτι. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων. Δεν είστε μόνοι. Έχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα νικήσουμε!», έγραψε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης