Σε πλήρη συμφωνία με τον Γιαν Εμβιλά έχει έρθει ο Ολυμπιακός, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα εντάξει στο δυναμικό του τον ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (11/9) για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμβιλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 1,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.

Πιέζει ο Ρέις τη Ρίο Άβε

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της άμυνάς του, ο Ματέους Ρέις ασκεί έντονες πιέσεις στη Ρίο Άβε προκειμένου να ανάψει… το «πράσινο φως» στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε το επόμενο καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος μπακ μένει ελεύθερος και ως εκ τούτου από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς η Ρίο Άβε να έχει κανένα όφελος.

Ο Ρέις έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του Ολυμπιακού και αρνείται να συζητήσει για επέκταση με τη Ρίο Άβε, ενώ δεν ασχολείται με περιπτώσεις άλλων ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης