Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 5-1 του Πανθρακικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Tα γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσαν οι Ντομίνγκες (36’ πεν.), Μπουχαλάκης (39’), Αυλωνίτης (67’), Διαμαντάκος (84’) και Μήτρογλου (90′), ενώ για τον Πανθρακικό μείωσε στο 79’ ο Κάσες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός που έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και κυνηγά τον ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή ότι στοχεύει στη νίκη. Έτσι, μπήκε με όρεξη και διάθεση να σκοράρει αρκετά γκολ για να πάρει τους βαθμούς.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» στον Πανθρακικό, που είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, δεν απέφερε γρήγορα γκολ, παρά τις καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι με τον Διαμαντάκο στο 44’, ενώ ο νεαρός φορ μαζί με τον Ντομίνγκες και τον Αφελάι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε οκτώ περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Να σημειωθεί ότι παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκε ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης είχε πολύ καλή απόδοση και έσωσε την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις!

Το 1-0 ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο Ντομίνγκες από τον Τζάνη. Ο Τσόρι ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, ενώ ταυτόχρονα… ξεκίνησε τον χορό των γκολ που ακολούθησε. Τρία λεπτά μετά ο Μπουχαλάκης σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με περιπετειώδη τρόπο, αφού πρώτα χτύπησε στους Πασχαλάκη, Τζάνη και Παπαγεωργίου, που δεν μπόρεσαν να διώξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 26’ με κοντινή κεφαλιά του Τζάνη, ενώ είχε άλλη μια πολύ καλή στιγμή στο 43’, όταν ο Αυλωνίτης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε πριν ο Κάσες στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64’ ο Ντοσεβί με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη, ο οποίος νίκησε τρεις φορές τον Φουστέρ στο 62’, στο 64’ και στο 66’!

Το 3-0 καταγράφηκε στο 67’ με κεφαλιά του Αυλωνίτη, μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Μπουχαλάκη. Ο Πανθρακικός μείωσε στο 79’ με πέναλτι του Κάσες, το οποίο παραχώρησε ο Μήτρογλου με χέρι από την εκτέλεση φάουλ του Ισπανού.

Οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρεψαν, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο γκολ. Ο Διαμαντάκος στο 84’ σκόραρε με κοντινή κεφαλιά και στο 90’ ο Μήτρογλου διαμόρφωσε το τελικό 5-1 μετά από τη σέντρα του Ντουρμάζ.

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1 (Novasports 2)

Γκολ: 36′ πεν. Ντομίνγκες, 39′ Μπουχαλάκης, 67′ Αυλωνίτης, 84′ Διαμαντάκος, 90′ Μήτρογλου – 79′ πεν. Κάσες

Κίτρινες κάρτες:
Μήτρογλου – Χρήστου, Κάσες, Λαδάκης

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (56′ Φουστέρ), Ντομίνγκες (69′ Ντουρμάζ), Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Ντοσεβί (75′ Μήτρογλου).

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46′ Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60′ Μεχία), Αράμπα (80′ Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης