Με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού αναμένεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία.

Όπως αναφέρεται στην ιβηρική η ομάδα του Πειραιά θα καταβάλει το ποσό των 4,5 εκατ.ευρώ στη Βιγιαρεάλ για να κάνει δικό της τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε το «κίτρινο υποβρύχιο», το οποίο ως γνωστόν είχε δαπανήσει 14 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του,

Από την πλευρά του ο Πορτογαλος αμυντικός για κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με το ποσό που θα δώσει ο Ολυμπιακός ο Σεμέδο θα γίνει η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της ελληνικής ομάδας, μετά τον Μπγιόρν Ένχελς για τον οποίο είχαν δαπανηθεί 7 εκατομμύρια ώστε να αποκτηθεί από την Μπριζ το καλοκαίρι του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης