Μαρτίνς: «Μπήκε πραγματικά πολύ καλά ο Φορτούνης, οι πολλές ευκαιρίες το μελανό σημείο μας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, 19:18
Μαρτίνς: «Μπήκε πραγματικά πολύ καλά ο Φορτούνης, οι πολλές ευκαιρίες το μελανό σημείο μας»

Στο θέμα της επιστροφής του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 281 μέρες απουσίας λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί σε φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiakos TV, τονίζοντας πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός «μπήκε» πολύ καλά στα ματς κι ευελπιστώντας να επανέλθει πολύ σύντομα στην κατάσταση που ήταν.

Αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την επιλογή να ξεκινήσει βασικό τον Πάπε Αμπού Σισέ, λέγοντας πως «...έκανε προπόνηση Παρασκευή και Σάββατο. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το έχουμε κάνει πολλές φορές.

Ο Σισέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε».

Ακολούθως τοποθετήθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και την επάνοδο του Φορτούνη. «Πραγματικά είναι κρίμα. Ήταν το άσχημο σημείο της απόδοσής μας στο ματς με την ΑΕΚ οι χαμένες ευκαιρίες. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε για ακόμα μία φορά. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Μπήκε πραγματικά καλά ο Κώστας. Μπήκε δυναμικά. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν για να μας βοηθήσει».

Όσο για το αν περιμένει περισσότερα από τη μεσαία γραμμή; «Δεν παίξαμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Παίξαμε με την ΑΕΚ που είναι πολύ ποιοτική στο κέντρο. Νομίζω πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Το μελανό μας σημείο δεν ήταν στο κέντρο. Δεν ήταν το κέντρο μας αλλά στις χαμένες ευκαιρίες...».
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, 19:19