Στην ωριμότητα της ομάδας του και την εξυπνάδα των ποδοσφαιριστών του ως προς τη διαχείριση του αγώνα με την ΑΕΚ εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

«Μου άρεσε πολύ η ωριμότητά μας. Ήταν ένα ντέρμπι και απαιτούσε εξυπνάδα. Η ομάδα όταν έπρεπε να επιταχύνει το έκανε, οι ευκαιρίες μας ήταν ολοκληρωμένες και είμαστε δίκαιοι νικητές. Η ΑΕΚ μάς απείλησε δύο φορές, αλλά ξέραμε τον τρόπο να κερδίσουμε και ήταν μια δίκαια νίκη», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το τι σημαίνει η διαφορά της ομάδας του απέναντι στους ανταγωνιστές της για το πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος είπε ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, δεν κοιτάμε τη βαθμολογία και θα αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια όπως όλα μέχρι τώρα. Το πρωτάθλημα είναι ένας Μαραθώνιος και θα πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, σαν να μην ήμασταν πρώτοι».

Επίσης, δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που τραυματίστηκε από έκρηξη πυροτεχνήματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Η σκέψη μας είναι μαζί του, ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας γρήγορη ανάρρωση και να τον δούμε να ξαναπαίζει στα γήπεδα. Είναι ένα εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος», είπε ο Μαρτίνς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης