Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και επισήμανε ότι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ του άφησε πικρή γεύση, λόγω της ήττας με 1-0 που γνώρισαν οι Πειραιώτες, υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα πάει στο Λονδίνο με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου o τεχνικός των Πειραιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν πιστεύει ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά μείναμε με πικρή γεύση. Η Άρσεναλ άρχισε στη συνέχεια να κερδίζει μέτρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Έχουμε ένα μειονέκτημα, μπορεί να περιμέναμε κάτι περισσότερο σήμερα, όμως θα πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Πολύ συχνά το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Και γι’ αυτό το λατρεύει όλος ο κόσμος. Πιστεύουμε στον εαυτό μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και έτσι θα το παλέψουμε. Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ και θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε».

Για το αν ανησυχεί για την κούραση εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλά σημαντικά ματς. Πράγματι είναι ένα αυτό. Θα προλάβουμε να ξεκουραστούμε. Ό,τι χρειάζεται για να είναι οι παίκτες έτοιμοι θα το έχουν. Δεν είναι καθοριστικό ματς αλλά είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν σκέφτηκε να ξεκινήσει τον Φορτούνη στο παιχνίδι: «Το σκέφτηκα. Δουλέψαμε όλα τα σενάρια. Δεν έχω μετανιώσει. Είναι κάποιες αποφάσεις που πρέπει να τις πάρεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης