Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφίνια, καθώς την Παρασκευή η Φλαμένγκο ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία του έμπειρου μπακ με τους Πειραιώτες, αποχαιρετώντας παράλληλα τον ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνικος σύλλογος γνωστοποίησε μέσω των λογαριασμών του στα social media ότι ο άλλοτε ακραίος οπισθοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου αποχωρεί από το ρόστερ του, καθώς συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μπακ έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

Έτσι, ο Ραφίνια επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να συνεχίσει την πολύ σπουδαία καριέρα που άρχισε από τη Σάλκε (2005-2010) και κορυφώθηκε στη Μπάγερν Μονάχου (2011-2019), με έναν σύντομο ενδιάμεσο σταθμό στην Ιταλία και τη Τζένοα (σεζόν 2010-11).

Στον Ολυμπιακό θα αντικαταστήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια προσφορά σε έξι χρόνια παρουσίας (2014-2020) στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μεταγραφή του Ραφίνια στους Πειραιώτες είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της «ρούμπο-νέγκρο», Μάρκο Μπραζ.

Ο παράγοντας της Φλαμένγκο ανέφερε στο επίσημο κανάλι της ομάδας ότι ο έμπειρος οπισθοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση των Πειραιωτών, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στην ομάδα.

«Ο Ραφίνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού», είπε χαρακτηριστικά ο Μπραζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης