Ο μάνατζερ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Ράνκο Στόιτς, μίλησε για την πιθανότητα να παραμείνει ο Σέρβος μέσος στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Άντερλεχτ και επεσήμανε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις πριν από το τέλος του 2014.

«Κρίνοντας από τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό, πριν από το τέλος του 2014 θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό τα λέει όλα για τις εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μιλιβόγεβιτς στην ομάδα αυτούς τους λίγους μήνες», τόνισε ο εκπρόσωπος του Σέρβου μέσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μεριά του ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στη ζωή του στην Ελλάδα.

«Στην Αθήνα αναγεννήθηκα. Βρήκα ό,τι δεν είχα στις Βρυξέλλες. Είμαι ενθουσιασμένος με το στυλ της ομάδας και απολαμβάνω τη στήριξη του Μίτσελ. Στην Άντερλεχτ αν πήγαινε κάτι στραβά, όλα έπεφταν πάνω μου. Στον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι. Είναι διαφορετική η κατάσταση, ιδανική για έναν παίκτη. Ήλιος, θάλασσα, διαμέρισμα σε εκπληκτική τοποθεσία στη Γλυφάδα, σαν παραμύθι… Εδώ μένουν όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού. Η πρόταση ήρθε από την κυρία Ντράγκαν που είναι κτηματομεσίτρια και με παίρνει τηλέφωνο όταν βλέπει κάτι στην εφημερίδα».

Η Άντερλεχτ φέρεται να επιθυμεί να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, ωστόσο σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η απόφαση του Μιλιβόγεβιτς. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης