Η Τζένοα θέλει να πάρει άδεια από την UEFA προκειμένου να αγωνιστεί στο Europa League, σε περίπτωση που πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της Σέριε Α και για να τα καταφέρει θα πρέπει να διακανονίσει τις οφειλές της.

Η ομάδα της Γένοβας οφείλει χρήματα στον Ολυμπιακό από την αγορά του Γιάννη Φετφατζίδη και το ποσό ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει το «Goal» η Τζένοα ενδέχεται να δώσει στους «ερυθρόλευκους» παίκτη και χρήματα ως αντάλλαγμα και στη λίστα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και μετρά 32 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Παράλληλα, παίκτης της Τζένοα είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, του οποίου το όνομα συνδέθηκε επίσης με τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει σύντομα, καθώς η Τζένοα θέλει να πάρει άδεια από την UEFA και για να πετύχει τον στόχο της χρειάζεται άμεσα να καλύψει τις οικονομικές «τρύπες».

Σε ότι αφορά τώρα τον Ολυμπιακό και την περίπτωση του Νταβίντ Φουστέρ, ο 33χρονος αναμένεται να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέχρι τώρα η αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, ωστόσο η παραμονή του στον Πειραιά δεν μπορεί να αποκλειστεί. Εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο κόντρα στην Skoda Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης