Iσόπαλος 1-1 με το Αμβούργο αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τον Σεμέδο εκτός από την πολύ καλή του εμφάνιση στα μετόπισθεν να σκοράρει το γκολ των Πειραιωτών με κεφαλιά.

Για τους «ερυθρόλευκους» πάντως το μεγαλύτερο κέρδος τους ήταν η πολύ καλή απόδοση που είχαν οι Τζολάκης, Ρατζέλοβιτς και Μασούρας. Μάλιστα ο νεαρός Κρητικός γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η ομάδα του Πειραιά αποχαιρετά την Αυστρία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία εν όψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Μαρτίνς δεν απείλησε τους Γερμανούς, που πίεσαν ψηλά, καθώς αρκέστηκε σε μια συντηρητική προσέγγιση του παιχνιδιού.

Αυτό συνέβη ενδεχομένως επειδή ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε να δοκιμάσει κάποια τακτική ενόψει των συναντήσεων με τους Τσέχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το διάστημα ξεχώρισε η παρουσία του Σεμέδο και του 16χρονου τερματοφύλακα Τζιολάκη, ο οποίος μάλιστα απέκρουσε πέναλτι του Γουντ στο 26ο λεπτό, όπως και η εμφάνιση των Γιάννη Μασούρα (πολλές κούρσες ως δεξιός φουλ μπακ) και Ραντζέλοβιτς.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο ρυθμός έπεσε, λόγω κόπωσης και αλλαγών, αλλά στο 80΄ ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να προηγηθεί, όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το Αμβούργο ισοφάρισε στο 87΄, σε φάση που η ελληνική ομάδα είχε κακή αμυντική αντίδραση, όταν ο Χιντερζίερ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Α. Παπαδόπουλου, πήρε και την κόντρα στη λάθος έξοδο του Σιαμπάνη και διαμόρφωσε το 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64΄ Σιαμπάνης), Γιάννης Μασούρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79΄ Γκιγιέρμε), Ανδρούτσος (79΄ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (79΄ Σουντανί), Φορτούνης (67΄ Βαλμπουενά), Σολδάνο (85΄ Κάιπερς), Ντουρμισάι (79΄ Γιώργος Μασούρας).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μίκελ, Γκάμεραχ, Φαν Ντρόγκελεν, Νάρεϊ, Ντούντζιακ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γουντ, Τζάτα, Λέιμπολντ, Τζουνγκ, Φέιν.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης