Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Χουάν Νέιρα και Τάσου Παπάζογλου θα στερηθεί ο ΟΦΗ στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος (21/10, 20:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κι έτσι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
Αντίθετα ο Μανώλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των Κρητικών και ως εκ τούτου θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ου θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ο Μανόλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα οι τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, έκαναν ατομικό και θεραπεία και δεν προλαβαίνουν την προσεχή αναμέτρηση. Ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Νέιρα ενοχλήσεις στη γάμπα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (16/10) το μεσημέρι (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης