To χρονικό μιας προαναγγελθείσης αποχώρησης ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποίησαν την αδυναμία του συλλόγου να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα.

Στο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο κόσμος των Κρητικών έδωσε το παρών και αποθέωσε τους ηρωικούς παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, που πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους υπό αντίξοες συνθήκες το τελευταίο δίμηνο για να κρατήσουν τους «μελανόλευκους» στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα ωστόσο στο στρατόπεδο των Ηρακλειωτών θύμιζαν… Λερναία Ύδρα, κι έτσι το Σάββατο έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον ιστορικό σύλλογο.

Η συγκίνηση στο «Γεντί Κουλέ» ήταν έκδηλη και αρκετοί παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, με τον Κώστα Κουτσιανικούλη να δηλώνει: «Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε, μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος σχολίασε: «… έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι’ αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που είπε το οριστικό αντίο όχι μόνο στον σύλλογο, αλλά συνολικά στο ποδόσφαιρο, αφού αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, ανέφερε: «Δεν φανταζόμουν ότι θα τερμάτιζα την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια κοροϊδία από κάθε πλευρά.

«Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Έπρεπε να γίνει, όσο δυσάρεστο κι αν ήταν. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος με περιέβαλλε με εμπιστοσύνη και αγάπη».


(Oι δηλώσεις του Κάλαϊτζιτς)


(Οι δηλώσεις του Αναστόπουλου)


(Οι συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο «Γεντί Κουλέ»)

Video: cretapost.gr

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης