Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ τα χρήματα από τα πρόστιμα της σεζόν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 18:12
Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ τα χρήματα από τα πρόστιμα της σεζόν

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς αποφάσισαν να προσφέρουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα χρήματα, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα πρόστιμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Instagram αναφέρει:

«Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου συγκέντρωσαν όσα χρήματα είχαν μαζευτεί από τα πρόστιμα, τα οποία και υπήρξαν κατά την διάρκεια της σεζόν για αργοπορία στις προπονήσεις και άλλων πειθαρχικών παραπτωμάτων και τα μετέτρεψαν σε δωροεπιταγές που δωρίστηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Συνήθως ο ορισμός της λέξης "πρόστιμο" αναφέρεται σε κάτι αρνητικό. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όμως κατάφεραν να της δώσουν θετική έννοια και για μια ακόμα φορά να δείξουν στην πράξη την ευαισθησία τους.

Από τα χρήματα που μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, λόγω των... αργοπορημένων στις προπονήσεις, αγόρασαν τρόφιμα και έδωσαν δωροεπιταγές από τα @xalkiadakis.gr στο @xamogelotoupaidiou.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την κοινωνική δράση των ποδοσφαιριστών μας κι επίσης ευχαριστούμε πολύ τα Super Market Χαλκιαδάκης, χορηγό της ομάδας μας, για την έμπρακτη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 18:20