Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ (18΄ και 31΄) τον Μίλος Ντέλετις, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, νικώντας 2-0 την τοπική ομάδα, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλοί ολοκληρώνουν τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση της κατάταξης, ενώ οι νεοφώτιστοι γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από δύο και πλέον μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Λάρισα έδειξε από το ξεκίνημα να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο γκολ στο 18΄ με τον Ντέλετιτς να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Αγκάνοβιτς. Οι γηπεδούχοι δεν «έβγαλαν» αντίδραση και στο 31΄, σε ακόμη μία αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Κρίζμαν απέφυγε τον Παπαδόπουλο, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ντέλετιτς από πολύ κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, καθώς το σουτ του Αναστασόπουλου στο 47΄ κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς. Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που όμως δεν κατάφεραν τίποτα και συμβιβάστηκαν με την πρώτη ήττα τους μετά την 7η αγωνιστική, που είναι και η πρώτη στη φυσική τους έδρα (είχαν χάσει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Περιστέρι).

Κίτρινες: Βουό, Κουκόλης – Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Γουάλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (28΄ Τσούκαλος), Κουκόλης, Ομο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Πίτι (61΄ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56΄ Μπουλούλης), Βουό

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (90΄+ Γιαννιτσάνης) , Αγκάνοβιτς (79΄ Μπάλλας), Κρίζμαν (88΄ Μασούρας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης