Παραιτήθηκε από την ΑΕΛ ο Φέστα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 13:15
Παραιτήθηκε από την ΑΕΛ ο Φέστα

Ο Τζιανλούκα Φέστα, παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την ΑΕΛ, αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί».

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Φέστα υπέβαλε την παραίτησή του «για προσωπικούς λόγους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ χωρίς κανένα σχόλιο, αλλά με στοιχεία έντονου προβληματισμού, δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως στην αγγλική γλώσσα, που έλαβε σήμερα το πρωί, του μέχρι σήμερα προπονητού της ομάδος μας κ. Τζιανλούκα Φέστα.

Ελπίζουμε ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλείται ο κ. Τζιανλούκα Φέστα να είναι πραγματικοί και να μην υποκρύπτεται πίσω από αυτούς τους προσωπικούς λόγους κάποια άλλη αιτία.

Αυτό βεβαίως θα το δείξει το άμεσο μέλλον και θα στεναχωρηθούμε όλοι εάν ο κ. Φέστα χρησιμοποιήσει τη μεγάλη ομάδα μας και το όνομα το οποίο τον βοηθήσαμε να αποκτήσει για ένα καλύτερο κατά την άποψη του συμβόλαιο είτε στην Ιταλία είτε σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Σε κάθε περίπτωση του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώξεις έχει για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον.»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, 13:18