Κούγιας σε Πηλαδάκη: «Μου πήρες εκβιαστικά 1,75 εκατ. ευρώ για το AEL FC ARENA»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 22:39
Κούγιας σε Πηλαδάκη: «Μου πήρες εκβιαστικά 1,75 εκατ. ευρώ για το AEL FC ARENA»

Τα βέλη του εναντίον του Κώστα Πηλαδάκη έξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο νυν πρόεδρος της ομάδας θέλησε ν’ απαντήσει στον ισχυρισμό ότι κάποτε του έσωσε τη ζωή.

Αφού λοιπόν επιβεβαίωσε ότι αυτό συνέβη επισήμανε ότι, κατά την παρουσία του στην ομάδα, ο Κώστας Πηλαδάκης προσπαθεί να τον καταστρέψει, αναφέροντας ότι του έχει πάρει εκβιαστικά 1,75 εκατ. ευρώ μέσω των ενοικίων για το «AEL FC ARENA».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Με ενημέρωσαν για τη δήλωση του Πηλαδάκη και πολύ δωρικά θα πω το εξής:

Και βέβαια μου έσωσες τη ζωή μου, όταν με βρήκες από την αφυδάτωση λιπόθυμο, πηγαίνοντας με στο νοσοκομείο, αλλά στο ορκίζομαι ότι δεν περίμενα από εκείνη την ημέρα και μετά την ευγνωμοσύνη μου να τη ζυγίζεις με 1.750.000 ευρώ, που εκβιαστικά μου πήρες μέχρι τώρα, για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχεις χαλάσει ούτε ένα ευρώ και που η αγάπη μου για τους οπαδούς μας με έχει αναγκάσει να υποκύψω στους εκβιασμούς σου.

Έφτασες στο σημείο να έχεις αφήσει τις οικογένειες της Λάρισας και τα μικρά παιδιά χωρίς νερό, γιατί ζήτησες 70.000 ευρώ για τις καφετέριες, για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και για τις οποίες σου προσέφερα, ενώ είχαμε εισπράξεις 12.000 ευρώ, 20.000 ευρώ τον χρόνο.

Και βέβαια είμαι ευγνώμων γι αυτό που έκανες για μένα, κάτι που θα το έκανε κάθε άνθρωπος, αλλά σήμερα εγώ δεν σε έβρισα, εσύ προσπάθησες να με υποτιμήσεις με τη δήλωση σου για να προστατεύσεις τους αγνώμονες προς τον κόσμο Δώνη, Νταμπίζα και Κωνστάντο που προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν.

Εσύ με τις ενέργειες σου και με αυτούς που συνεργάζεσαι στη Λάρισα προσπαθείς να με καταστρέψεις μέσω του ενοικίου των 400.000 ευρώ του AEL FC ARENA τον χρόνο και να καταστραφεί και η ΑΕΛ μου, αφού με τα χρήματα που παίρνεις θα μπορούσα να κάνω 2 μεταγραφές των 200.000€ το χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 22:49