Κούγιας: «Θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου για στημένο ματς»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 12:51
Κούγιας: «Θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου για στημένο ματς»
Στην αποκάλυψη ότι είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή, Γιώργου Λάμπρου, με αφορμή τις αποφάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΛ (1-0), προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για στημένο αγώνα.

«Στο 10ο λεπτό δεν δίνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης, αργότερα ο επόπτης βλέπει ένα οφσάιντ που ο παίκτης ξεκινάει πίσω από την σέντρα, μετά μας δίνει δυο αποβολές, που δεν έχουν καμία σχέση με τα χτυπήματα των παικτών της Ξάνθης.

Αργότερα δίνει ένα πέναλτι στην Ξάνθη που είναι πέντε μέτρα έξω από την περιοχή. Εμείς θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου και θα αποκαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις ιστορίες για την διαιτησία.

Μιλάω για τους Έλληνες διαιτητές και τις αποφάσεις για τις μεσαίες ομάδες και προς τα κάτω. Θα κάνουμε μήνυση για στημένο αγώνα με σκοπό το στοίχημα, ότι αυτό το ματς στην Ξάνθη, έγινε γι' αυτό το σκοπό, γιατί το πρόσωπο που είναι πίσω από τον Λάμπρου είναι κατηγορούμενος για το Κοριόπολις. Θα κάνουμε επώνυμη μήνυση, να περιμένετε...», δήλωσε στον «Fair Play» ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 13:06