Η Λάρισα παρουσίασε τον Σωτήρη Αντωνίου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 22:30
Η Λάρισα παρουσίασε τον Σωτήρη Αντωνίου
Η ΑΕΛ παρουσίασε ως προπονητή της τον Σωτήρη Αντωνίου. Το απόγευμα της Δευτέρας ο (12/3) η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία με τον 42χρονο και ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε:

«Με πολύ χαρά παρουσιάζω τον νέο μας προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, παρά το ότι κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών. Σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή της ΑΕΛ. Αυτός προέρχεται από μία «Ποδοσφαιρομάνα» περιοχή όπως είναι η Λάρισα. Δεν φόρεσε την φανέλα της ποτέ την περίοδο που έπαιζε μπάλα. Τον είχα ποδοσφαιριστή μου στα Γιάννενα.

Τον έκανα εγώ προπονητή Β’ Εθνικής. Γιατί παρακολουθούσα την πορεία του στον Εορδαϊκό και την Καλλονή. Παρακολούθησα την πορεία του όταν αντιμετώπισε την παντοδυναμία του Απόλλωνα στη Γ’. Τον συνέστησα στον Γιαννακόπουλο στην Σπάρτη και με δικαίωσε. Για την ηλικία πήρε πολλά πρωταθλήματα. Εύχομαι ο Σωτηράκης να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Τις έχει τις δυνατότητες. Οι ποδοσφαιριστές όπως ο Φατιόν τον πήραν αμέσως τηλέφωνο μόλις έμαθαν για την πρόσληψη του προκειμένου να του ευχηθούν. Θα τον αγαπήσουν και οι Σέρβοι, οι Κροάτες, οι Βραζιλιάνοι».

Ο Λαρισαίος προπονητής, που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη κατηγορία, ανέφερε: «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα η σημερινή. Το να είμαι προπονητής σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ είναι όνειρο. Μιας ομάδας η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα, Κύπελλα, έχει αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια πόλη αναπνέει και ζει γι αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και αυτά που πιστεύει για μένα.

Αυτά τα οποία θέλει να δει από μένα. Όλοι αυτοί που πίστεψαν στον προπονητή Αντωνίου. Δεν έτυχε να αγωνιστώ στην ΑΕΛ στα χρόνια της Α Εθνικής και να είμαι ποδοσφαιριστής της. Με αξιώνει όμως ο Θεός να είμαι προπονητής. Ξέρω από πίεση και ιδιαιτερότητες. Νομίζω πως έχω το πακέτο. Ταιριάζω σε αυτή την ομάδα. Με σκληρή δουλειά και την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο, ελπίζω να βοηθήσω στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλω να μπω γρήγορα στα βαθιά και να κοιτάξω το επόμενο επίσημο παιχνίδι».

Ο Αντωνίου ρωτήθηκε για το τεχνικό τιμ και ανέφερε: «Θα το συζητήσουμε με τον κ. Κούγια. Εντός των ημερών θα αποφασιστεί».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου, σημείωσε: «Είναι κάτι το οποίο είναι εφικτό. Την θεωρώ καλύτερη ποιοτικά ομάδα των τελευταίων ετών την ΑΕΛ. Έχει πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή. Τέτοια έχω κι εγώ και θα τα δώσω όλα για να το καταφέρω αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 22:32