Η ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Γιώργο Μητσιμπόνα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 10:29
Η ΑΕΛ δεν ξέχασε τον Γιώργο Μητσιμπόνα
Ημέρα μνήμης είναι η 13η Σεπτεμβρίου για τη Λάρισα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια ο Γιώργος Μητσιμπόνας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως είναι φυσικό, οι «βυσσινί» δεν τον ξέχασαν και σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι ο αδικοχαμένος άσος, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, παραμένει στις καρδιές και στη σκέψη του κόσμου και των ανθρώπων της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κάθε χρόνο στις 13 του Σεπτέμβρη, το φτερούγισμα του αετού συγκλονίζει συθέμελα την ελληνική πραγματικότητα. Ποδοσφαιρική και κοινωνική. Γιατί ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν και παραμένει ιστορικά, μία αδιαφιλονίκητη ηγετική προσωπικότητα.

»21 χρόνια μετά, οι ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισε και το αναπάντεχο πέρασμά του στην αιωνιότητα, ξαναφέρνουν δάκρυα ψυχής στα μάτια μας.

»Και παρότι η λαϊκή μούσα θέλει ακόμα και τους αετούς ν' αποδημούν μ' έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο, για όλους εμάς τους χιλιάδες "βυσσινί" γήινους που απαρτίζουμε την οικογένεια της ΑΕΛ, ο Γιώργαρος παραμένει ζωντανός και μάχιμος. Στις καρδιές μας και στους λογισμούς μας. Για χθες, για σήμερα, για πάντα!».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 10:39