«Αποδείξαμε πως φοράμε μία βαριά φανέλα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017, 18:15
«Αποδείξαμε πως φοράμε μία βαριά φανέλα»
Μετά την επικράτηση της Λάρισας επί του Λεβαδειακού ο Ηλίας Φυντάνης, δήλωσε ότι οι «βυσσινί» διαθέτουν μια βαριά φανέλα και το απέδειξαν στο γήπεδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας:

«Σήμερα αποδείξαμε πως οι παίκτες περισσότερο, και μετά όλοι οι άλλοι, φοράνε μία βαριά φανέλα και η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα. Το αποδείξαμε γιατί από την ημέρα που ανέλαβα ως πρώτος προπονητής, τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι αήττητη σε κάθε παιχνίδι. Για εμένα δεν χάσαμε ούτε στον Παναθηναϊκό έχουμε κερδίσει κι εκεί. Όχι ισοπαλία μόνο, αλλά νίκη.

Παίζαμε με ένα αντίπαλο που ήταν αήττητος. Το σπάσαμε. Όπως την περασμένη βδομάδα μέσα στον Πλατανιά κάναμε ένα μεγάλο διπλό, με την ομάδα να έχει πετύχει το τελευταίο της "διπλό" πριν από 7,5 χρόνια στο Κύπελλο. Όλο αυτό ανήκει στους ποδοσφαιριστές και μόνο σ’ αυτούς. Ακόμα κι αυτοί που ήταν στο Κύπελλο, απέδειξαν πως ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στο σκοπό της. Έδωσαν όλοι το μήνυμα πως είναι παρόντες.

Η νίκη είναι δίκαιη απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στο πλάνο του πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες εφάρμοσαν κατά γράμμα ότι είπαμε και το παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο. Έχω ένα παράπονο. Ξέρω πως η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα. Αντέχω την πίεση, έχω περάσει και χειρότερα. Όταν ήμουν στην Παναχαϊκή, τα πράγματα ήταν χειρότερα.

Το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 50′ ούτε στο 60′. Κάποιοι πρέπει να πάψουν να λένε ποιος πρέπει να βγει. Ξέρουμε τι κάνουμε και πότε πρέπει να μπει ο καθένας. Κανένας παίκτης δεν αδικείται. Δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι προβλήματα μπορεί να έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ο Περόνε και σήμερα μπήκε τραυματίας. Για τρίτη φορά αγωνίστηκε με ένεση και σοβαρό αιμάτωμα στο πόδι. Με τις ενέργειες του κ. Μπασδέκη αγωνίστηκε και μάλιστα παραπάνω από όσο θα έπρεπε».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017, 18:17