Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος γνωστοποίησε τη Δευτέρα (13/09) πως δεν θα επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στους εντός έδρας αγώνες του με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ήρθε η σειρά της Λαμίας να γνωστοποιήσει πως στα παιχνίδια που θα δώσει στο γήπεδό της, θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Όπερ σημαίνει πως δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, καθώς δεν θα εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Λαμίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διατίθενται για λίγες ακόμη μέρες από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και ηλεκτρονικά μέσω της viva,gr στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-lamia-2021-22/».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης