Στην εξαιρετική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova μετά τη νίκη της Λαμίας με 2-0 επί του Άρη, που ήταν η παρθενική για τον σύλλογο της Φθιώτιδας στο φετινό πρωτάθλημα.

«Η αλήθεια είναι πως πήραμε την πρώτη νίκη μετά από 11 αγώνες, αφού έχουμε 2-3 παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τις άλλες ομάδες», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα παιδιά σε σχέση με όσα έχω δει, έδειξαν άλλο πρόσωπο σήμερα. Το πίστεψαν ότι θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να αναφερθώ στα σοβαρά προβλήματα που είχαμε και έχουμε. Είναι πρωτόγνωρα τα όσα συνάντησα. Δεν θυμάμαι πόσοι είχαν κορωνοϊό, δεν θυμάμαι να έχουμε μείνει 12 μέρες χωρίς προπόνηση στο παρελθόν. Κάναμε μόλις τέσσερις προπονήσεις. Δεδομένου είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το 2021, να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο αλλά και σε εμάς, βλέποντας τα όσα συνέβησαν».

Για το πώς αντιμετώπισε τον Άρη η ομάδα του, στο ντεμπούτο του μάλιστα στον πάγκο της Λαμίας, ο Γρηγορίου τόνισε: «Την εικόνα από θέμα πάθους την περίμενα. Στις προπονήσεις, τα παιδιά άλλαξαν ψυχοσύνθεση και θέλω. Είχα ερωτηματικό στο πόσο θα αντέξουν μέχρι το τέλος. Έχω εκπλαγεί από το ότι άντεξαν ως το 90’. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτό το πλάνο και τη θέληση. Για οποιονδήποτε είναι μια πρόκληση με βάση τη θέση της Λαμίας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, μακάρι το τέλος να είναι ευτυχές».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δε θα μπορούσε να μη σταθεί και στο εκπληκτικό – δεύτερο – γκολ του Μπατσανά Αραμπούλι: «Ψάχνει τον εαυτό του, έψαχνε μια ψυχολογική υποστήριξη. Σαν παίκτη έχουμε άποψη γι’ αυτόν. Ήθελε και ψυχολογική υποστήριξη και ασχολήθηκα μαζί του. Όταν βλέπεις έναν παίκτη με ποιότητα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να του αλλάξεις ψυχοσύνθεση και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης