Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/1), λίγη ώρα μετά την πρόκριση της ομάδας στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, η επιστροφή του Άζερ Μπουσουλάτζιτς στον Ατρόμητο, έπειτα από έξι μήνες στην Άρκα Γκντίνια.

Ο διεθνής Βόσνιος μέσος έμεινε ελεύθερος από την πολωνική ομάδα την περασμένη Παρασκευή κι επέλεξε να επιστρέψει μαζί με την οικογένειά του στο Περιστέρι, όπου τη διετία 2017-2019, κατέγραψε 60 συμμετοχές σε Superleague και Κύπελλο, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Ο Μπουσουλάτζιτς υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο ενάμισι έτους με τους «κυανόλευκους», παρουσία του τεχνικού διευθυντή της περιστεριώτικης ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου, ενώ στις πρώτες τοποθετήσεις του μετά το come back στον Ατρόμητο, επισήμανε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο. Για μένα η ομάδα είναι η ποδοσφαιρική μου οικογένεια και επέστρεψα για να βοηθήσω να πετύχει τους φετινούς στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας μας κ. Παντελίδη, που μου έκανε γνωστή τη θέλησή του να με έχει στον Ατρόμητο, όπως επίσης τον κ. Αγγελόπουλο και τον μάνατζερ μου για την επίτευξη της συμφωνίας. Ανυπομονώ για την επιστροφή μου και το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας που δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς».

Ο Βόσνιος μέσος πήρε τη φανέλα με το Νο 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης