Την παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος. Ο νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει τα καθήκοντά του και ο ίδιος μίλησε για το βήμα παραπάνω που πρέπει να κάνει ο σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε πως θα επιδίωξη είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, ενός μέσου κι ενός κεντρικού αμυντικού.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής στον Ατρόμητο. Μια ομάδα που ανεβαίνει και αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ τη δουλειά. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν συνεχώς και όλοι θα βάλουν το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πάντα μου άρεσε το international football. Δηλαδή το πάντρεμα κάποιων πραγμάτων. Υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς πίεση. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου».

Για την ενίσχυση του Ατρόμητου είπε: «Ψάχνουμε για έναν επιθετικό που να μπορεί να παίζει με την μπάλα και να βελτιώνει τους γύρω του. Θα κινηθούμε για ακόμα έναν μέσο, που είναι ταχυδυναμικός. Σίγουρα θα χρειαστούμε έναν κεντρικό αμυντικό, λόγω της φυγής του Καρασαλίδη και περιμένουμε τι θα γίνει με τον Χατζηισαΐα. Είναι όμως μια πραγματικότητα ότι οι παίκτες του εξωτερικού δεν έχουν προτεραιότητα την Ελλάδα, ωστόσο ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό. Πολύ καθαρό και τίμιο».

Για τους παίκτες της υποδομής σημείωσε: «Σαν φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα τελευταίων χρόνων. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες, αλλά πρέπει και οι ίδιοι να έχουν τη σωστή νοοτροπία. Πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δική του μεριά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός, αναφέρθηκε στα προτερήματα του 46χρονου τεχνικού, ενώ προανήγγειλε και μια μεταγραφή έως το τέλος της εβδομάδας.

«Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Γιάννη Αναστασίου, τον γνωρίζετε και τον γνωρίζουμε από το επιτυχημένο πέρασμά του στον Παναθηναϊκό και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά ο Σπανός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης