Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει την Πέμπτη τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο Βελιγράδι αντιμετωπίζοντας την Παρτιζάν στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Europa League.

Η ομάδα της Πελοποννήσου δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού την πρόκριση έχουν ήδη κατακτήσει Τότεναμ και Μπεσίκτας, ωστόσο ως θα «χτυπήσει» το παιχνίδι, όπως υπογράμμισε ο τεχνικός της, Στάικος Βεργέτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αστέρας Τρίπολης έλαμψε στον ευρωπαϊκό ουρανό και δημιούργησε μια νέα μεγάλη βάση όπου θα στηριχτεί τα επόμενα χρόνια. Μέρος αυτής της βάσης είναι ο αυριανός αγώνας. Έχουμε το κίνητρο να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και γι΄ αυτό το λόγο θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό» σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Όσο για τις διαφορές σε επίπεδο τακτικής συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση, ο Βεργέτης επισήμανε πως «ο στόχος και το κίνητρο σε έναν αγώνα διαμορφώνουν και την τακτική στο ματς. Αύριο θα λέγαμε πως κι εγώ και ο άλλος προπονητής ενδεχομένως να είμαστε πιο άνετοι στην ενδεκάδα, όμως την ώρα που ξεκινάει ο αγώνας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως και σε κάθε παιχνίδι».

Τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας εκπροσώπησε ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος υπογράμμισε πως «είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά ήρθαμε για το τρίποντο και ας μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη για να είμαστε στους ισχυρούς της διοργάνωσης και για να κλείσει ένας κύκλος από τον οποίο έχουμε να κρατήσουμε ευχάριστα πράγματα και εμπειρίες. Φυσικά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που μάς στήριξε σε όλους τους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης