Με δύο νίκες και συνολική συγκομιδή 6 γκολ στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λάρισας, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Αρκάδες επικράτησαν επί της ΑΕΛ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» με σκορ 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αστέρα έκανε ο Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13’, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Τα άλλα γκολ της ομάδας της Αρκαδίας πέτυχαν οι Χαμντανί (28’) και Μάσα (84’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα.

Αξιοπρεπώς στάθηκαν στο γήπεδο οι Θεσσαλοί, που βάσει της εικόνας τους δικαιούνταν ένα γκολ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78’ Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57’ Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (69’ Γκρόσιος). 

Στον πάγκο έμειναν οι: Καπετάνος, Ζήσης, Νίκο, Μπερτόγλιο, Παντελιάδης. 

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61’ Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73’ Κάπος), Μπουντόπουλος (61’ Χοτζάλι), Ροβίθης. 

Στον πάγκο έμειναν οι: Πατσιογιώργος, Μανακούσιος, Μασούρας, Κάπος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης