Μία σύριγγα και ένα κουτάκι από την απαγορευμένη ουσία TestoRapid βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε γήπεδο ποδοσφαίρου των Χανίων, που αγωνίζονται ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τη συγκεκριμένη ουσία την χρησιμοποίησε κάποιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήθελε να έχει αυξημένη απόδοση ή αν τοποθετήθηκε για λόγους σκοπιμότητας στο συγκεκριμένο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα athlitiko.gr το κουτάκι και η σύριγγα βρέθηκαν σε γήπεδο, που χρησιμοποιούν 4 ομάδες του τοπικού, την Πέμπτη (6/11), μία μέρα μετά από αγώνα Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, σχολιάζοντας στο sport24.gr τη συγκεκριμένη είδηση, τόνισε: «Ενημερώθηκα για αυτό σήμερα (11/11) το πρωί. Ασφαλώς και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μαθαίνεις ότι σε γήπεδο βρίσκονται απαγορευμένες ουσίες. Πρόκειται για τεστοστερόνη, βάση της ενημέρωσης που έχω. Εγώ βγήκα και μίλησα δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντας έκκληση σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αποφύγουν τέτοιου είδους κινήσεις.

Φυσικά και δεν έχουμε ένδειξη ότι κάποιος από τους παίκτες έκανε χρήση της ουσίας αυτής. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο ίδιο γήπεδο, το οποίο είναι σε ερημική περιοχή, έγινε άλλο παιχνίδι την Κυριακή (2/11) το απόγευμα. Και το πρωί της ίδιας μέρας ξαναβρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια ανάλογη ουσία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο κ. Βούρβαχης επισήμανε: «Θα πρέπει να κινητοποιηθεί η Αστυνομία, να δει ποιοι κινούνται στη γύρω περιοχή, ώστε να μην παρεισφρύουν από εδώ και πέρα τέτοια στοιχεία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης