Παίκτης της Νιουκάστλ είναι ο Ιρλανδός μέσος Τζεφ Χέντρικ, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σύλλογο, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Χέντρικ, ο οποίος μετρά 54 διεθνείς συμμετοχές, αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μπέρνλι στα τέλη του περασμένου μήνα, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος πραγματοποίησε 139 εμφανίσεις με την φανέλα της Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις, στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε, βοηθώντας την να προκριθεί στο Europa League της περιόδου 2017/2018.

«Έχει περισσότερα από 100 ματς στην Premier League, αλλά ήθελα να προχωρήσω και να βελτιωθώ με μία διαφορετική ομάδα», ανέφερε με δήλωσή του ο παίκτης και συνέχισε: «Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για μένα, οι απαιτήσεις σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο, στον κόσμο, πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, οπότε όλα αυτά θα πρέπει να με κάνουν να πιεστώ ακόμη περισσότερο για να γίνω καλύτερος».

Ο Χέντρικ αποτελεί το δεύτερο απόκτημα των «ανθρακωρύχων» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά την άφιξη του γκολκίπερ Μαρκ Γκιλέσπι, επίσης ως ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης