Σιόβας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 20:32
Σιόβας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής μας ομάδας, παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί απέναντι στη Βοσνία–Ερζεγοβίνη εξέφρασε ο Δημήτρης Σιόβας στη συνέντευξη Τύπου πριν το (26/3) παιχνίδι στη Ζένιτσα.

«Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε 'καυτά' ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

«Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας. Γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας».

Για τις πολλές απουσίες είπε: «Είναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο».

Για το παιχνίδι με την Βοσνία: «Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. Δένουμε σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 20:36