Η Εθνική ομάδα μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες για νίκη στα προκριματικά του Euro 2016, υποδέχεται απόψε την Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45, ΕΡΤ1, OTE Sport 1) με στόχο να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο!

Οι πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ελάχιστες, ωστόσο στόχος της Ελλάδας είναι να γίνει ένα νέο ξεκίνημα με νίκη απέναντι στους Σκανδιναβούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Τσάνας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τοροσίδη και Νίνη, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Θανάσης Πέτσος καθώς διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου.

Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Βύντρα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Τη θέση του αμυντικού χαφ διεκδικούν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζιώλης, ενώ παρτενέρ θα είναι ο Σάμαρης. Ο Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου και ο Μήτρογου θα βρίσκεται στην κορυφή. Τις θέσεις στα «φτερά» διεκδικούν οι Καρέλης, Κονέ και Αραβίδης.

Για την Φινλανδία ο Κανέρβα δεν έχει στην διάθεση του τους Νίκλας Μοισάντερ και Ρόμαν Ερεμένκο. Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Ρόμπιν Λουντ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή: Νίκι Μαένπαα (Μπράιτον), Λούκας Χραντέσκι (Άιντραχτ), Γέσε Γιόρονεν (Στιβενέιτζ), Κάρι Αρκίβουο (Χάκεν), Γιόονα Τοΐβιο (Μόλντε), Γιούκα Ραϊταλα (Άλμποργκ), Γέρε Ούρονεν (Χέλσινμποργκ), Πόλος Αραγιούρι (Λεχ Πόζναν), Βίλε Ζαλάστο (Στάμπαεκ), Βαλτερί Μορέν (Μπεβερεν), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Περπαρίμ Χετεμάι (Κιέβο), Τιμ Σπαρβ (Μίντιλαντ), Μάρκους Χάλστι (Ουάσινγκτον), Σακάρι Μάτιλα (Φούλαμ), Τζόνι Καούκο (Κότμπους), Ρίκου Ρίσκι (Γκέτεμποργκ ), Κάσπερ Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Αλεξάντερ Ρινγκ (Καιζερσλάουτερν ), Τίμου Πούκι (Μπρόντμπι), Τζόελ Πογιανπάλο (Φορτούνα Ντ.), Μπερατ Σαντίκ (Κρίλια Σοβέτοφ).

Διαιτητής θα είναι ο Ουκρανός Σέργκι Μπόικο, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Ολεξάνταρ Κορνίκο και Νατάλια Ρατσίνσκα. Τέταρτος θα είναι ο Σέργκι Μπέκερ, ενώ επιπρόσθετοι θα είναι οι επίσης Ουκρανοί Ανατόλι Ζαμπσένκο και Σέργκι Μπερέζκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης