Επίδειξη ισχύος έκανε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ στην Τούμπα κι έτσι κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου πλέον φιγουράρει δίχως συγκάτοικο.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε όλα της τα τέρματα, συνέτριψε με 4-0 τους Ηρακλειώτες και προσπέρασε τη Βέροια, η οποία ακολουθεί με έναν μόλις πόντο λιγότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρατς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ , ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 43′.  Ενδιάμεσα (27′) είχε σκοράρει και ο Μακ, κάνοντας το 2-0, για να έρθει στο 45′ το γκολ του Αθανασιάδη, σε μία εντυπωσιακή φάση, όπου ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια, με τους Κλάους και Τζανδάρη.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 100… δευτερόλεπτα, ο Ραζβάν Ρατς άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή για την ομάδα του, η οποία συνέχισε να πολιορκεί την εστία του Λόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 22′ ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε τετ-α-τετ με τον Σαλπιγγίδη και στη συνέχεια η προβολή του Κάτσε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  Εντούτοις, πέντε λεπτά αργότερα ο Μακ βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε τον Λόρια γράφοντας το 2-0.

Στο 43′ ο εξαιρετικός και σήμερα Ρατς με απευθείας φάουλ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου πάντως, σε φάση που θα μπει στα highlights της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τέσσερις τελικές προσπάθειες (!) μέχρι να πετύχει ο Αθανασιάδης το 4-0.

Προηγήθηκαν (στην ίδια φάση) διαδοχικά δοκάρια του Κλάους και του Τζανδάρη, αλλά και απόκρουση του Λόρια σε εξ επαφής σουτ του Κάτσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έριξε στροφές, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να έχει κάποιες λιγοστές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της τιμής, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε, καθώς στο 66΄ το διαγώνιο σουτ του Τζορτζ βρήκε στο δοκάρι του Γλύκου και στο 90+2΄ ο Ελληνας γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του ίδιου παίκτη.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

Γκολ: 2′, 43′ Ρατς, 27′ Μακ, 45′ Αθανασιάδης

Κίτρινες: Ρατς (ΠΑΟΚ), Μονιάκης (ΟΦΗ)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ράτς, Τζιόλης (77′ Μάρτενς), Τζανδάρης (69′ Δημήτρης Παπαδόπουλος), Κάτσε, Μακ, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης (69 Γκολάσα)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Μπανούσης (46′ Τζορτζ ), Μονιάκης, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (58′ Ραζάρ), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (46′ Κουτσιανικούλης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης