Ο διεθνής Ιταλός Άντζελο Ογκμπόνα ήταν καταπέλτης κατά της Βρετανίας, τονίζοντας πως «υποτίμησε» τις συνέπειες του κορωνοϊού ενώ κατηγόρησε ευθέως του κυβερνώντες που «γελούσαν» με όσα διαδραματίζονταν στη χώρα του πριν η πανδημία «χτυπήσει» και το Νησί.

Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται αποκλεισμένος στο σπίτι του στο Λονδίνο, με τη σύζυγό του να περιμένει το δεύτερό τους παιδί, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, Tuttomercatoweb:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχικά υπήρξε σκεπτικισμός, η κατάσταση αντιμετωπίστηκε επιδερμικά. Νομίζω πως βασικός στόχος ήταν η υπεράσπιση της οικονομίας της χώρας, καθώς είχε προηγηθεί το Brexit. Υποτίμησαν, όμως, ένα πολύ σοβαρό παγκόσμιο θέμα. Αρχικά γελούσαν με την Ιταλία, νομίζοντας πως υπερβάλλουμε», είπε με θυμό ο Ογκμπόνα και προσέθεσε:

«Τουλάχιστον στο Λονδίνο, όμως, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως εξαρχής υπήρχε ανησυχία. Άδειασαν τα σούπερ μάρκετ, ο κόσμος δεν κυκλοφορούσε… Αλλά το Λονδίνο δεν είναι η Αγγλία».

Για να καταλήξει ο 31χρονος πρώην άσος των Τορίνο, Κροτόνε και Γιουβέντους: «Τώρα που ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε και αυτός θετικός στον Covid-19, η ανησυχία έχει μεγαλώσει. Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης