Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να φύγει από την Τσέλσι και πως δεν θα εγκαταλείψει το κλαμπ στα δύσκολα, για όσο τον θέλει στον πάγκο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Ας είμαστε αντικειμενικοί. Δεν θέλω να φύγω σε καμία περίπτωση και το κλαμπ δεν θέλει να φύγω. Δεν θα τα παρατήσω. Η ομάδα δεν θα με απολύσει. Αν κάποιος νομίζει το αντίθετο, είναι κάποιος που δεν ξέρει τι συμβαίνει» ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος, προσθέτοντας: «Οι οπαδοί της Τσέλσι με ξέρουν πολύ καλά και αυτός δεν είμαι εγώ. Δεν εγκαταλείπω στα δύσκολα και στα άσχημα αποτελέσματα στην προκειμένη περίπτωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ήμουν εδώ, είχα στο μυαλό μου να πάω στην Ισπανία και στην Ιταλία. Τώρα δεν θέλω να επιστρέψω. Θέλω να μείνω εδώ. Αυτό είναι αρκετό. Ο κύριος Αμπράμοβιτς το 2007 στην ποδοσφαιρική του ζωή ήξερε δύο προπονητές. Τον Ρανιέρι και εμένα. Πλέον, κανείς δεν ξέρει. Ξέρει αρκετούς. Επαναλαμβάνω, θα μείνω όσο θέλει ο κύριος Αμπράμοβιτς. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχα συμβόλαιο που έληγε σε 2 χρόνια. Και μου έδωσε νέο συμβόλαιο που λήγει σε 4 χρόνια. Το μοναδικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Αυτό είναι όλο. Δεν είμαι χαρούμενος και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Δουλεύω πιο σκληρά από ποτέ. Είμαι αισιόδοξος και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες κι εκείνοι σε μένα. Δεν είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί νιώθουμε ότι θα βελτιωθούν τα αποτελέσματα. Θα ξεφύγουμε από αυτό, σίγουρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης