Η Ολλανδία έχοντας τον Ιμπραΐμ Αφελάι στο αρχικό της σχήμα δεν μπόρεσε μέσα στην έδρα της να πανηγυρίσει και έμεινε στο 1-1 με την Τουρκία, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Α’ προκριματικού ομίλου για το Euro 2016. Οι «οράνιε» ισοφάρισαν στο 90’ με τον Σνάιντερ και έφτασαν τους 7 βαθμούς, αφήνοντας τέταρτη την Τουρκία με 5. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε στο 37’ ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Πρώτη στον όμιλο είναι η Τσεχία με 13 που έφερε 1-1 με τη Λετονία και ακολουθεί η Ισλανδία στους 12, μετά το 3-0 επί του Καζακστάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο όμιλο, το Βέλγιο συνέτριψε με 5-0 την Κύπρο και πλησίασε το δεύτερο Ισραήλ στον πόντο, αφού πλέον έχει οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς. Για τους «κόκκινους διάβολους» σκόραραν οι Φελαϊνί (21’, 66’), Μπεντέκε (35’), Αζάρ (67’) και Μπατσουαγί (80’). Πρώτη είναι η Ουαλία, που πέρασε με 3-0 από το Ισραήλ.

Τέλος στον όγδοο όμιλο, η Ιταλία δεν μπόρεσε να νικήσει εκτός έδρας την Βουλγαρία και έμεινε στο 2-2. Έτσι, υποχώρησε στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς σε πέντε αγώνες, ενώ πρώτη με 13 είναι η Κροατία των Σίλντενφελντ και Πράνιτς που επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Νορβηγίας.

Στο 3’ ο Μίνεφ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ, ωστόσο οι Βούλγαροι με τους Ποπόφ (11’) και Μιτσάνσκι (17’) κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να προηγηθούν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84’ ο Έντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης