Κάλιαρι: Παίκτες και προσωπικό συμφώνησαν να μην πληρωθούν για έναν μήνα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 14:49
Κάλιαρι: Παίκτες και προσωπικό συμφώνησαν να μην πληρωθούν για έναν μήνα

Οι παίκτες και το προσωπικό της Κάλιαρι συμφώνησαν να μην πληρωθούν για έναν μήνα, προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο της Serie A, που εδρεύει στη Σαρδηνία, να ξεπεράσει την κρίση που έχει προκαλέσει η αναστολή των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/4) ο πρόεδρος Τομάσο Τζιουλίνι.

Η Serie A, όπως και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας και κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν πότε και αν θα αρχίσει πάλι, παρότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Βλέπω ότι οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι δείχνουν μία μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα, με το να δεχθούν να μην πληρωθούν για έναν μήνα» τόνισε ο Τζιουλίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική τηλεόραση Videolina την Τετάρτη (1/4).

«Πρόκειται για μία κίνηση μεγάλης υπευθυνότητας, που μας επιτρέπει να μετριάσουμε κάπως τις απώλειες. Εάν δεν αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα, θα εξετάσουμε τις κινήσεις μας για τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε αυτούς που αποδέχτηκαν αυτή την πρόταση».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 15:16