Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή στο «Παγκρήτιo» ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μορένο άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες στο 24′, ωστόσο ο Λυκογιάννης ισοφάρισε στο 60΄ για τους Κρητικούς, που πίεσαν στη συνέχεια και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού, Μπρακάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ στο 24′ με σέντρα του Καπέλ και εξαιρετικό τακουνάκι του Μορένο.

Στη συνέχεια έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όταν στο 33′ ο Μορένο πλάσαρε άουτ σε κενή εστία και στο 44′ ο Τσέρνι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καπέλ.
  
Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, έχασαν την πρώτη τους σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μπρακάλι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Χαλκιαδάκη και έφτασαν στην ισοφάριση στο 60′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπογκντάνοφ εκτέλεσε κόρνερ, ο Λυκογιάννης σηκώθηκε πιο ψηλά από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 αφήνει τον Παναιτωλικό χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν, ενώ κι ο Εργοτέλης δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει «τρίποντο» στην έδρα του.

Kίτρινες: Κοζοορώνης, Γιουσούφ – Μορένο, Κουτρομάνος, Μπρακάλι, Μύγας

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης):
Τσέρνι, Τζανακάκης, Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης (82΄ Κούτρης), Κοζορώνης (67΄ Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (87΄ Πίτσος), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Μαρτίνες, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ (73΄ Μύγας), Φωτάκης (90΄ Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης