Eίναι γνωστό τοις πάσι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια φυτοζωεί. Είναι επίσης γνωστό ότι διακρίνεται από προχειρότητα και ανοργανωσιά σε όλα τα επίπεδα.

Βέβαια τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποδεικνύουν ότι στην ΕΠΟ (και όχι μόνο) για ακόμη μία φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα διευρυμένο πρωτάθλημα που ως γνωστόν προέκυψε μετά από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να συγχωνεύσει τη δεύτερη και τη τρίτη κατηγορία και το οποίο μέχρι πρότινος θύμιζε ολίγον από γιοφύρι της Άρτας, που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ γκρεμιζόταν, μετα τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν (και) στο κομμάτι αδειοδοτήσεων των ομάδων.

Σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με αφορμή το γεγονός ότι ο Γιώργος Δημητρίου, δεν είναι πλέον προϊστάμενος Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ (σ.σ.: η σχετική διεύθυνση καταργήθηκε σύμφωνα με νέο οργανόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) τα… χώνει στην ομοσπονδία για την καθαίρεσή του, η οποία δεν έγινε μέσω ΔΣ, αλλά με ένα… email του Εκτελεστικού Διευθυντή, Ιάκωβου Φιλιππούση, ο οποίος αποφάσισε να παρουσιάσει νέο οργανόγραμμα.

Παράλληλα αναφέρεται και στα όσα κωμικοτραγικά λαμβάνουν χώρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, «καρφώνοντας» κανονικότατα τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ του το φιλοκυβερνητικό κανάλι κάνει λόγο μεταξύ άλλων για τραγέλαφο, που φέρει την υπογραφή του Αυγενάκη!

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες διαπιστώσεις για το αλαλούμ που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση του Υφυπουργού περί αναδιάρθρωσης χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένα σχέδιο, δεν έρχεται από το οποιοδήποτε κανάλι, αλλά από τον -πάντα φιλόξενο προς την κυβέρνηση- τηλεοπτικό σταθμό του Παλαιού Φαλήρου. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης