Σοβαρά επεισόδια, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα λίγο πριν την ολοκλήρωση του, σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Αχαικής-Παναρκαδικού.

Συγκεκριμένα στο 89o λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν 2-1 για να ακολουθήσουν επεισόδια, ρίψεις αντικειμένων, μπουκαλιών, πετρών και εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Παναρκαδικού άρχισαν να τρέχουν για να μπουν στα αποδυτήρια τους, τα οποία πολιορκήθηκαν από φιλάθλους της Αχαικής, με πληροφορίες να αναφέρουν και μικροτραυματισμούς.

Ο διαιτητής Τσιρώνης Ευάγγελος από την Αιτ/νία έκανε χρήση της σχετικής οδηγίας της ΚΕΔ και διέκοψε τον αγώνα αναφέροντας τα περιστατικά, ενώ για την εκτόνωση της κατάστασης χρειάσθηκε η επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ.

Πλέον η Αχαική αναμένεται να μηδενισθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα της αφαιρεθούν 2 βαθμοί από την τωρινή βαθμολογία της στον 3ο όμιλο και θα ξεκινήσει με -2 βαθμούς στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διεξήχθη ο αγώνας του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Απόλλων Αρναίας και την Καστοριά, αφού οι «γουναράδες» δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν. Έτσι το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ του Απόλλωνα με τέρματα 3-0.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης