Στα εννέα έφτασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Σαμπντόρια, καθώς μετά τους Γκαμπιαντίνι, Κόλεϊ, Έκνταλ, Λα Γκούμινα, Θόρσμπι και τον γιατρό της ομάδας Αμεντέο Μπαλντάρι, άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές των «μπλουτσερκιάτο» βρέθηκαν θετικοί, έπειτα από εξετάσεις που έκαναν τα τελευταία 24ωρα.

Ο ένας εκ των τριών είναι ο μπακ του συλλόγου της Γένοβας, Φάμπιο Ντεπάολι, ο οποίος μάλιστα μετέφερε μέσω προσωπικού μηνύματός του στο Instagram πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεια σας φίλοι μου, είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως είμαι καλά. Το “αόρατο τέρας” επιτίθεται χωρίς διακρίσεις. Έχω πάρει τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μπορούμε να νικήσουμε στον πιο δύσκολο αγώνα μας και να βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ. Μια αγκαλιά προς όλους όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό κι ένα ευχαριστώ προς όλους τους γιατρούς που μας βοηθούν. Μείνετε σπίτι…», έγραψε στο μήνυμά του ο αμυντικός της Σαμπντόρια, που παραμένει πλέον σε καραντίνα, στο σπίτι του.

Η Σαμπντόρια δεν θέλησε να ανακοινώσει ακόμη τα ονόματα των άλλων δύο παικτών που προσβλήθηκαν από τον ιό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως όλοι οι νοσούντες ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση. Μόνο ο γιατρός της ομάδας, Αμεντέο Μπαλντάρι διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Σαν Μαρτίνο» της Γένοβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης