Έπειτα από μία επιχείρηση-μαμούθ της ισπανικής αστυνομίας σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα, στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στο οποίο ηγετικό ρόλο φέρεται να είχε ο πρώην επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιβηρικής, ο άλλοτε αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» συνελήφθη μαζί με ακόμη 19 άτομα για συμμετοχή στη συγκεκριμένη σπείρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο από τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με ισπανικά Μέσα, ο παλαίμαχος στράικερ o οποίος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ξένους στην ιστορία του Άρη, εμφανίζεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνελήφθη κι ένας από τους αδελφούς του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της elespanol.com που επικαλείται πληροφορίες από το Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία εντόπισε έναν τόνο χασίς, όπλα και μετρητά κατά τη διάρκεια επιχείρησης με κωδική ονομασία «Maskoke», η οποία έγινε ταυτόχρονα σε 11 διαφορετικά σημεία.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Κόκε συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του στην Εστεπόνα.

Ο παλαίμαχος άσος είχε δύο θητείες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2011 στον Άρη, στον οποίο επέστρεψε το 2015, φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

Eνδιάμεσα είχε αγωνιστεί και στη Βέροια, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ακόμη στη Μάλαγα, στη Μαρσέιγ, στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στους Χιούστον Νταϊνάμο και στην Μπλούμινγκ στη Βολιβία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης