Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης, ο οποίος με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Αήττητου Σπάτων, επικρατώντας με 2-1 της αθηναϊκής ομάδας, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση με πολλές αλλαγές, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 16΄ δοκάρι μετά από σουτ του Μαρτίνες.
Οι γηπεδούχοι εν τέλει άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στο 67΄, στο πρώτο επίσημο εφετινό παιχνίδι του, μετά από ασίστ του Ντιγκινί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το… πρόσωπο της βραδιάς σκόραρε στο 77΄ για δεύτερη φορά, όταν με ωραία κίνηση κατέβασε την μπάλα και με άψογο σουτ πλάσαρε στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας.
Ο Αήττητος, όμως, επέμεινε για το γκολ και τελικά μείωσε στο 90΄ μετά από σουτ του Χαντί και λάθος του Αναγνωστόπουλου.

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46΄ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80΄ Πέδρο Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46΄ Διαμαντόπουλος).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78΄ Ματσούκας) Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (70΄ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (56΄ Γροντής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης