Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Άρης είναι σε επαφές με τον Κριστιάν Πανούτσι για τη θέση του διαδόχου του Σάββα Παντελίδη!

Ο λόγος για τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος μάλιστα επισημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και το μόνο εμπόδιο είναι το γεγονός πως ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός, θέλει μαζί του στο τεχνικό τιμ του Άρη, τρεις συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 46χρονος Πανούτσι διατέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2019 (συνολικά 15 αγώνες).

Νωρίτερα, είχε καθοδηγήσει επίσης την Λιβόρνο (συνολικά 36 παιχνίδια σε δύο θητείες το 2015 και το 2016), αλλά και την Τερνάνα (μόλις σε έναν αγώνα τον οποίο και κέρδισε!!!) στην Ιταλία, ενώ ήταν στο πλευρό του Φάμπιο Καπέλο στην Εθνική Ρωσίας, την διετία, 2012-14.

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος του Άρη, Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον Ζεράρ Λόπεζ όσο και με τον Μίχαελ Ένινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης