Γράντας: «Όταν συνάντησα τον Γκάλη του είπα "είσαι ξεφτίλας"»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015, 16:30
Γράντας: «Όταν συνάντησα τον Γκάλη του είπα "είσαι ξεφτίλας"»

Δριμεία επίθεση εναντίον της Κοινωνίας Μελών του Άρη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τα 101α γενέθλια του συλλόγου εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Λάμπρος Γράντας, ο οποίος καταφέρθηκε και εναντίον του μεγάλου θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και παλαίμαχου άσου της ομάδας, Νίκου Γκάλη.

«Κατ’ αρχήν δεν με κάλεσαν στην εκδήλωση. Για την ακρίβεια με πήρε από τον ΑΣ μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλουν να με βραβεύσουν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, εκτός αυτού δεν μου αρέσουν οι βραβεύσεις. Από εκεί και πέρα όταν δεν εγκρίνω αυτά που κάνουν είμαι βλάκας για να πάω να με βραβεύσουν. Γιατί να πάω αφού διαφωνώ;

Για να πάω να πάρω ένα μέταλλο που θα γράφει ψεύτικα πράγματα; Δεν κάνω πράγματα που δεν τα πιστεύω. Δεν πιστεύω στην Κοινωνία Μελών έτσι όπως είναι δομημένη. Να βραβευθώ από κάτι που δεν αποδέχομαι. Μπορεί να θέλει να σε βραβεύσει ο σύλλογος αποφυλακισθέντων ληστών να σε βραβεύσει. Εσύ θα πας; Αν ο Γράντας πήγαινε σε όλες τις χαζομάρες που έχουν κάνει μέχρι τώρα θα έπρεπε να πάω στο τρελοκομείο. Μόνο όταν γίνει μια σοβαρή εκδήλωση θα πάω.

 Μόνο μια πλακέτα του Σιλβάνι έχω κρατήσει, τις υπόλοιπες τις έχω πετάξει. Η πλακέτα έχει μια αξία, αν δεν εμπεριέχεται ηθική σε αυτήν, τι να την κάνεις; Κάτω από το σπίτι του Γκάλη υπάρχουν ακόμη γραμμένα ακόμη συνθήματα "Γκάνγκστερ θα πεθάνεις", και ο Γκάλης βραβεύθηκε από τον Super 3. Ξέρετε τι του είπα όταν τον συνάντησα; "Γκάλη είσαι ξεφτίλας"», δήλωσε στον Metropolis.

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εμπλακεί ξανά με τα κοινά του Άρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σαφέστατα έχω πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης ήταν η ζωή μου και μου τη στέρησαν».

Τέλος αναφερόμενος στην επαφή που είχε με τον Άλεξ Κάλας, τόνισε: «Ο κ. Κάλας ήρθε και με είδε, μιλήσαμε και του είπα ‘πρόσεξε’. Μπορεί να είπε ότι στόχος του είναι το κέρδος, ωστόσο, το κέρδος είναι μια αφηρημένη έννοια. Τουλάχιστον σε εμένα, δεν είπε για οικονομικό κέρδος. Μπορεί να εννοεί το ηθικό κέρδος. Βλέπετε τι ωραία περνάει ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή όταν έρχεται στην Ελλάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015, 17:54