Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Άρης επικράτησε το Σάββατο με 3-2 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην Κρήτη και παρέμεινε επικεφαλής στην Football League, μετά από 23 αγωνιστικές.

Το «χρυσό» γκολ για τους Θεσσαλονικείς που παραμένουν αήττητοι στην διοργάνωση, πέτυχε ο Γιάννης Πασσάς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Χανιώτες, καθώς προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με σουτ του Λέο από το ύψος της γραμμής της περιοχής.

Η αντίδραση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης όμως ήταν άμεση. Στο 25’ ο Διαμαντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το σκορ στα ίσα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 43’ έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κισσαμικός πάντως έφτασε στην ισοφάριση στο 62’ με τον Λέο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο σημερινό ματς, πριν οι κίτρινοι λυτρωθούν με το τέρμα του Πασά στο 85’, καταφέρνοντας έτσι να φύγουν με ένα πολύτιμο τρίποντο από τα Χανιά, στην προσπάθεια που κάνουν για απευθείας άνοδο στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77’ Αποστολίδης), Ξύδας, Μπαπτίστ

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (74’ Κανακούδης), Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Παυλίδης (80’ Μπαργκάν), Ιντζόγλου, Κάσσος (60’ Πασάς), Πλατέλλας, Ντούνης, Διαμαντόπουλος

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Κισσαμικός-Αρης 2-3

Αναγέννηση Καρδίτσας–ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 0-0

Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας 1-2

Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα 1-1

ΟΦΗ-Εργοτέλης 17:00

Σπάρτη-Βέροια 3-0 (α.α.)

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Κυριακή 25 Μαρτίου

15:00 Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή ΕΡΤ3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης