Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Σάββατο 2/11, 19:30 – Νέα Σμύρνη), βρίσκεται ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη, στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είδε και τον Γιώργο Δεληζήση να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και αύριο Παρασκευή -το μεσημέρι η προπόνηση στο «Δασυγένειο»- κι στη συνέχεια ο Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Στόχος, η τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον 54χρονο στον πάγκο των “κιτρίνων”!

Στο μεταξύ, δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ο 18χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Έτσι, τις επόμενες μέρες ο διεθνής με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης