Δεδομένης της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του Νικολά Ντιγκινί με τον Άρη στις 30 Ιουνίου, τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γάλλου επιθετικού δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «balla.com.cy», ο Απόλλων Λεμεσού έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα τον 31χρονο Ντιγκινί ενώ ενδιαφέρον είχε υπάρξει και τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει πάρα πολλές λύσεις στον Σωφρόνη Αυγουστή (σ.σ. προπονητής του Απόλλωνα) αφού από την παρουσία του στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με ιδιαίτερη ευκολία. Είναι τεχνίτης, έχει καλό κράτημα της μπάλας ενώ σκοράρει με συστηματικό ρυθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι… killer».

Στην πρώτη του σεζόν στον Άρη, ο πρώην φορ των Πανθρακικού και Ατρόμητου, σημείωσε 10 τέρματα και μοίρασε πέντε (5) ασίστ σε 30 εμφανίσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) ενώ τη φετινή σεζόν είχε επτά (7) γκολ και δύο (2) ασίστ επίσης σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και προκριματικά Europa League).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης